JEGYÁRAK, JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyek az alábbi árakon vásárolhatók meg a rendezvény helyszínén, az rendezvény nyitvatartási idejében.

FELNŐTT JEGY

(14 éves kortól)

4.000 Ft

(13EUR)

GYERMEK JEGY

(14 éves korig. 3 éves kor alatt a belépés díjmentes)

3.000 Ft

(10EUR)

NYUGDÍJAS JEGY

(65 év felett. Nyugdíjas igazolvány bemutatása szükséges!)

3.000 Ft

(10EUR)

CSALÁDI JEGY

(2 felnőtt + 2 gyermek)

11.000 Ft

(36EUR)

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Az elővételi jegy értékesítés március. 31-én éjfélig tart.

ONE TICKET

Elővételben, kedvezményes áron a jegyek megvásárolhatók a ONE TICKET jegyirodában (1066 Bp., Teréz krt. 22.) vagy interneten a www.oneticket.hu oldalán. Az elővételes jegyek értékesítése 2019. március 31-én 24:00-ig tart.

Az oneticket elővételi jegyekkel bármelyik bejáraton be lehet lépni. A jegyeket QR kód leolvasóval ellenőrizzük. A QR kód első beolvasása után a jegy érvénytelenné válik. Kérjük a megvásárolt jegyét ne sokszorosítsa, ne küldje tovább az ismerőseinek és ne tegye fel a jegy képét a közösségi médiák felületeire.

A belépőjegy napi jegy, amely egyszeri belépésre jogosít. A napi jegy a rendezvény bármelyik napján felhasználható. A belépőjeggyel a látogatók jogosultak a 10 hektáros területen lévő összes látványosság megtekintésére: Oldtimer Show kiállításai, Vasúttörténeti Park kiállításai, Kalandjárók Kiállítás, Tuningautó Kiállítás, Háztáji és Kézműves Vásár.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

Felhívjuk a rendezvényre kilátogatók szíves figyelmét, hogy a helyszínen vásárolt jegyek készpénzfizetés mellett kizárólag az itt feltüntetett módon fizethetőek ki.
A Magyar Vasúttörténeti Park egyéb fizetési lehetőségei és az éves bérletei az Oldtimer Show Kft. rendezvényeire NEM ÉRVÉNYESEK!

BANKKÁRTYÁS FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

MKB Szép kártya

K&H Szép kártya

OTP Szép kártya

Csak kizárólag a SZABADIDŐ zsebből!

UTALVÁNY

Kultúra és Ajándék zsebből

KÁRTYA 

Kultúra és Ajándék zsebből