Sajtó akkreditációs tájékoztató

  1. Sajtó akkreditációt csak országos vagy nemzetközi jelentőségű média képviselőknek tudunk adni. (Az iskola rádió, az egyetemi újság, vagy a számtalan apró internetes oldal és blog üzemeltető nem ez a kategória!)
  2. Pénteken tartjuk a sajtónapot. Kérjük a sajtó képviselőit, hogy lehetőleg a pénteket, esetleg a szombatot válasszák. Vasárnapra már nem adunk ki sajtó akkreditációt!
  3. A rendezvény előtt írják meg e-mailben a sajtó akreditációs igényüket erre a címre: iroda @ oldtimershow.hu Az igénybejelentésben kérjük megnevezni a képviselt médiát, a munkatársakat és azok munkakörét, valamint azt hogy hol szeretnének a rendezvényről tudósítást megjelentetni. Előzetes sajtóakkreditáció hiányában csak belépőjegy megvásárlása után lehet a rendezvényre belépni. A rendezvény első napjától: ápr. 17-től már nem tudunk sajtó akkreditációt kiadni technikai okokból.
  4. Kérjük megadni, hogy milyen előzetes sajtó megjelenést, helyszíni tudósítást vagy beszámolót kívánnak megjelentetni a rendezvényünkről. Színvonalas tudósítás elkészítéséhez riportalanyokat és egyedi információkat biztosítunk. Az Oldtimer Show-ról rövidített tájékoztató szöveget a LETÖLTÉSEK menüpontban találják. Fotókat és videó összefoglalókat a tavalyi és azelőtti rendezvényeinkről a FOTÓK/VIDEÓK-GALLERY menüpontban találják.
  5. A rendezvényre díjmentesen belépni csak tudósítás készítése céljából lehet. Munkaeszköz nélküli (fényképezőgép, kamera), baráti társasággal vagy családdal -nem munkavégzés céljából- érkező sajtóképviselőket nem tudunk a rendezvényre díjmentesen beengedni.
  6. Az akkreditációról visszaigazoló e-mailt küldünk, amit hozniuk kell a rendezvényre. Ezen kívül a sajtóigazolvány (nem MUOSZ!) bemutatása is szükséges. Helyszínre érkezéskor a szervezőt telefonon kell hívni a kapuból. A telefonba be kell mondani, hogy hányas bejáratnál várakozik ön, a három bejárat közül. A biztonsági szolgálathoz ne forduljanak beléptetés miatt, mert önállóan nem jogosultak a sajtó képviselők beléptetéséről dönteni!

Sajtóközlemény

Az Oldtimer Show Kft. tájékoztatja a sajtó képviselőit, hogy a 2019. április 5-7-ig megrendezésre kerülő rendezvényének a hivatalos neve: „Oldtimer Show” A rendezvényt csak fenti néven lehet említeni a rendezvényről szóló tudósításokban. Felhívjuk a sajtó figyelmét, hogy a rendezvény más néven való említéséhez (pl. Oldtimer Autók Kiállítása, Budapesti Veteránautó Kiállítás, Oldtimer Expo” stb…) nem járulunk hozzá! A rendezvény nevének megváltoztatása a közvélemény megtévesztésére alkalmas. Kérem továbbá a sajtó képviselőit, hogy a rendezvény helyszínének említésekor a „Magyar Vasúttörténeti Park” helyszín elnevezést szíveskedjenek használni.