Sajtó akkreditációs tájékoztató

1. Sajtó akkreditációt csak országos vagy nemzetközi jelentőségű média képviselőknek tudunk adni. (Az iskola rádió, az egyetemi újság, vagy a számtalan apró internetes oldal és blog üzemeltető nem ez a kategória!)
2. Pénteken tartjuk a sajtónapot. Kérjük a sajtó képviselőit, hogy lehetőleg a pénteket, esetleg a szombatot válasszák. Vasárnapra már nem adunk ki sajtó akkreditációt!
3. A rendezvény előtt írják meg e-mailben a sajtó akreditációs igényüket erre a címre: info@oldtimershow.hu Az igénybejelentésben kérjük megnevezni a képviselt médiát, a munkatársakat és azok munkakörét, valamint azt hogy hol szeretnének a rendezvényről tudósítást megjelentetni. Előzetes sajtóakkreditáció hiányában csak belépőjegy megvásárlása után lehet a rendezvényre belépni. (A rendezvény első napjától: ápr. 13-tól technikai okokból már nem tudunk sajtó akkreditációt kiadni. 
4. Kérjük megadni, hogy milyen előzetes sajtó megjelenést, helyszíni tudósítást vagy beszámolót kívánnak megjelentetni a rendezvényünkről. Színvonalas tudósítás elkészítéséhez riportalanyokat és egyedi információkat biztosítunk. Az Oldtimer Show-ról rövidített tájékoztató szöveget a LETÖLTÉSEK menüpontban találják. Fotókat és videó összefoglalókat a tavalyi és azelőtti rendezvényeinkről a FOTÓK/VIDEÓK menüpontban találják.
5. A rendezvényre díjmentesen belépni csak tudósítás készítése céljából lehet. Munkaeszköz nélküli (fényképezőgép, kamera), baráti társasággal vagy családdal, vagyis nem munkavégzés céljából érkező sajtóképviselőket nem tudunk a rendezvényre díjmentesen beengedni.
6. Az akkreditációról visszaigazoló e-mailt küldünk, amit hozni kell magukkal a rendezvényre. Ezen kívül a sajtóigazolvány (nem MUOSZ!) bemutatása is szükséges. A szervezőt telefonon kell hívni a kapuból, a telefonba be kell mondani hogy melyik bejáratnál várakoznak a három bejárat közül. A biztonsági szolgálat önállóan nem jogosult a sajtó beléptetéséről dönteni!

Sajtóközlemény
Az Oldtimer Show Kft. tájékoztatja a sajtó képviselőit, hogy a 2019. április 5-7-ig megrendezésre kerülő rendezvényének a hivatalos neve: „Oldtimer Show”. A rendezvényt csak fenti néven lehet említeni a rendezvényről szóló tudósításokban. Felhívjuk a sajtó figyelmét, hogy a rendezvény más néven való említéséhez (pl. Oldtimer Autók Kiállítása, Budapesti Veteránautó Kiállítás, Oldtimer Expo” stb…) nem járulunk hozzá! A rendezvény nevének megváltoztatása a közvélemény megtévesztésére alkalmas. Kérem továbbá a sajtó képviselőit, hogy a rendezvény helyszínének említésekor a „Magyar Vasúttörténeti Park” helyszín elnevezést szíveskedjenek használni.