2019. ápr. 5-7-igismét nagy sikerrellezajlott a 14. Oldtimer ShowSokak szerint ez volt az eddigi legjobb! A szervezők már készülnek is a következő, 2020-as Oldtimer Show-ra. A dátumáprilis 17-19 A helyszín ismét a Magyar Vasúttörténeti Park + Víztorony Park összevont területe (10ha). 

Bizonyára felmerül a kérdés bennetek, hogy a jövő évi 15. rendezvényen lehet-e majd újat mutatni. Természetesen lehet és fogunk is! Ahogy láthattátok, idén minden eddiginél több külföldi oldtimer járművet állítottunk ki. Főleg világháború előtti autókat. Jövőre ez a tendencia folytatódni fog! Tehát arra kell számítani, hogy a budapesti Oldtimer Show egyre nemzetközibbé fog válni a jövőben. 2020-ban ismét teljesen új kiállítási anyagot fogunk bemutatni és a kiegészítő programokban is várható változtatás.  

Idén a 2018-as látogatói csúcsot nem sikerült felülmúlni, a szeszélyes áprilisi időjárásnak köszönhetően. A vidékről Budapestre utazókat arra kérem, legközelebb érdeklődjenek az interneten a budapesti meteorológiai helyzet felől. Sokan jelezték hogy náluk esett az eső, azért nem mertek elindulni. 2020-tól bevezetjük a honlapunkról elérhető CALL CENTER-t, ahol közvetlenül a parkból kaphatnak tájékoztatást többek között az időjárási helyzetről is. Akik az esőtől félve nem indultak útnak azok bánhatják, ugyanis a Vasúttörténeti Parkban csak pénteken volt nagyon kicsi eső. Szombaton és vasárnap egyáltalán nem esett az eső! Amit a távol maradók nem láttak élőben, arról ízelítőt kaphatnak megújult honlapunk fotó galériájában.  

Mint tapasztalhattátok, a nagy parkolókat tovább bővítettük. Így már biztosan nem kell attól tartani, hogy nem fér be valaki az autójával a rendezvény díjmentes parkolójába. (Sajnos mégis voltak olyanok, akik az utcán a füves területet választották. Mivel ezt a Közterület Felügyelet a továbbiakban sem tolerálja, kérjük hogy legközelebb a közterületen csak a kijelölt parkoló-sávokban parkoljanak.Ezúton is szeretném jelezni, hogy az Oldtimer Show Kft. rendezvényein a parkolás díjmentes, de csak abban az esetben, ha a parkolni szándékozók elfogadják a parkoltatást végző rendészek utasításait.  

 www.oldtimershow.hu megújult honlapunkon a „díjazottak” menüpontban láthatják, kik nyertek díjat a 2019-es Oldtimer Show-n. A nyerteseknek ezúton is gratulálunk a „szelep kupa”-hoz. A rendezvény elpakolásakor köszönjük a türelmet és a biztonsági szabályok betartását. Idén már csak a megnövekedett számú külföldi résztvevővel volt egy kis gond a türelmetlenségük miatt 

A 2020-as Oldtimer Show-ra idén novembertől lehet jelentkezni. Aki nem akar várni a jövő évig, hogy ismét oldtimer járműveket lásson a Vasúttörténeti Parkban, azoknak ajánlom az október közepi Disznótoros Kolbászfesztiválunkat. Ezen a rendezvényen is lesz oldtimer jármű kiállítás, traktorok, cséplés, disznóvágás, evés-ivás és mulatás.  

(info: www.kolbaszfeszt.hu ) 

Mi is van még említésre méltó a fentieken túl, azok számára akik most nem jöttek el? A gyerekek számára biztosan örök emlék marad, hogy vasárnap délelőtt két törpe bárány születésének lehettek a szemtanúi. A nagy gőzmozdony (Truman) volt felfűtve, amivel próbakörre is lehetett menni. A katonatábor bővült és várhatóan jövőre még tovább fog bővülni. A cséplőgépet működés közben az Oldtimer Show-n most először láthatta a közönség. A cséplést élesben majd csak az októberi kolbászfesztiválunkon tudjuk bemutatni, mivel csak az aratás után állnak majd rendelkezésre búzakévék.  

Jövőre ismét segíteni szeretnénk a hazai oldtimer piac élénkülését. Tehát jövőre is ki lehet majd írni a kiállított autók adatlapjára, hogy ha az autó ELADÓ.  

A messziről érkezők részére a Vitta Hotelt ajánjuk(1047 Bp., Váci út 27-29.) www.vittahotelbudapest.com    Ha itt foglalnak szállást, az Oldtimer Show-ra hivatkozva 20% kedvezményt kaphatnak.  

Jövő évi újításunk a kedvezményes árú pénteki belépőjegy lesz. Ezen a napon olcsóbban lesz látogatható az Oldtimer Show 2020-tól. Azoknak is a pénteki napot ajánljuk, akik  nyugodtabb körülmények között szeretnének fotózgatni.  

 Találkozzunk 2020-ban is a budapesti Oldtimer Show-n! 

Addig is kövessenek mindek közösségi oldalunkon és osszák meg élményeiket másokkal is.  https://www.facebook.com/oldtimershow/