XVIII. Oldtimer Show 2023. április 14-16.
Budapest, Magyar Vasúttörténeti Park

Kedves oldtimer jármű kedvelő közönségünk!

Az Oldtimer Show Kft. megkezdte a jövő évi Budapest Oldtimer Show szervezését. 2023-ban már a régebben megszokott időpontban, április közepén kerül megrendezésre nemzetközi kiállításunk: április 14-16. A helyszín ismét a Magyar Vasúttörténeti Park.

Az Oldtimer Show területe 10 hektáros, mely két park összevonásával jön létre. A fő látványosság: oldtimer autók és motorok a mozdony körfűtőházban lesznek kiállítva. A nagyobb járműveket a külső területeken helyezzük el.: teherautók, autóbuszok, USA nagyvasak és traktorok. A legfontosabb kérdés minden évben a kiállítási anyag. Megnyugtatjuk az oldtimer jármű rajongókat, idén is teljesen új kiállítási anyaggal, köztük sok külföldi kuriózummal jelentkezünk. Igazán komoly felhozatalra számíthattok! 

A Víztorony Parkban szombaton „OT Találkozó”, vasárnap „USA autó Találkozó” lesz. Mindkét találkozón előzetes regisztrációt követően lehet részt venni.

Az oldtimer járműveken kívül hagyományőrző programok is lesznek. Ismét látogatható lesz a Csabai Tájház, ahol meg lehet kóstolni az igazi Csabai Kolbászt. A nagy parkban a háztáji termelők és a kézműves iparművészek mutatkoznak be. A „gasztro” utcában, a „kézműves” utcában és a „vásártér”-en lehet majd vásárolgatni háztáji ételeket és használati tárgyakat.

Az Oldtimer Show hétvégéjén életre kel a Vasúttörténeti Park összes látványossága! A gőzmozdony és a vasútikocsi kiállításon kívül az interaktív programok mind üzemelni fognak: mozdonyforgató, lóvasút, hajtányok, sínautó, kerti vasút és egy igazi gőzmozdony is fel lesz fűtve.

Az Oldtimer Show családbarát rendezvény! Rengeteg díjmentesen kipróbálható játék lesz a gyerekeknek: állatsimogató, kézműves termelőeszközök kipróbálása, háziállat etetés, mesterség bemutatók, gyerekfoglalkoztató, íjászat, arcfestés, játszótér, légvár és gumiasztalok. Díjmentes lesz a parkolóink és a mosdók használat. (a parkolóinkat csak az veheti igénybe, aki a rendészek által mutatott helyre parkol le –a közlekedést akadályozó autót a tulajdonosa költségére elszállíttatjuk) A helyszínre nem csak autóval lehet érkezni! Buszokat is tudunk parkoltatni -a buszok érkezését előre kell jelezni. A motorkerékpárral és a kerékpárral érkező látogatók részére a P1 jelű parkolóban lesz kialakítva „motorparkoló” és „kerékpártároló” is. Mivel a parkhoz kerékpárút is vezet, javasoljuk jöjjenek minél többen kerékpárral. A Magyar Vasúttörténeti Park nevéhez méltóan vasúton is megközelíthető, a MÁV Esztergomi vonalán. A helyszín megközelíthető különböző tömegközlekedési eszközökkel, melyről itt találhatók az információk: https://www.oldtimershow.hu/megkozelites/

A rendezvény belépőjegyeit ettől az évtől nem árusítjuk elővételben. A jegyek csak a helyszínen lesznek megvásárolhatók, a rendezvény nyitvatartási idejében. Jó hír, hogy a magas infláció ellenére a jegyeket a régi áron adjuk. J A belépőjegyeket korlátlan mennyiségben lehet megvásárolni, az alábbi fizetőeszközökkel: készpénz (HUF vagy EUR), bankkártyák, SZÉK kártyák.

Az Oldtimer Show házirendje itt olvasható: https://www.oldtimershow.hu/hazirend/ Rendezvényünk „kiállítás” és „vásár” besorolású, így az esetlegesen érvénybe lépő (legutóbbi) vírusvédelmi szabályok szerint, oltási igazolvány nélkül is látogatható.

Friss információkért látogasson el időnként az oldtimershow.hu oldalunkra.

Facebook oldalunkon nyereményjátékokon is részt vehet, ha megosztja posztjainkat.

Már most jelezzük, ősszel is lesznek oldtimerek a Vasúttörténeti Parkban! Október 13-15-ig másodjára kerül megrendezésre a 2022-ben útjára indult szezonzáró fesztiválunk: „Tuning és Retro Fesztivál” Az Oldtimer Show és a Tuningshow szervezőinek közös rendezvényéről infókat itt találtok: www.trf.hu  (addig is ajánlott rendezvény: AMTS 2023’)