Az elővételi jegy értékesítés május 8-án éjfélkor befejeződött.  A továbbiakban már csak a rendezvény nyitvatartási idejében, a helyszínen lehet megvásárolni a jegyeket.

NAPI BELÉPŐJEGYEK

(Csak bankkártyával lehet jegyet vásárolni elővételben. SZÉP kátyával CSAK a helyszínen, POS terminálon lehúzva!)

Az “Oldtimer Show 2022′” belépőjegyeket a kiállítás helyszínén, a kiállítás nyitvatartási idejében lehet megvásárolni, korlátlan mennyiségben, vagy elővételben 10% kedvezménnyel ezen oldalon lentebb. Az elővételes jegyek árusítása 2022. május 8-án (vasárnap) éjfélkor fejeződik be. Ezután a helyszínen lehet megvásárolni a belépőjegyeket. A webshoppunkban elővételben vásárolt jegyekre a legtöbb jegyértékesítési rendszertől eltérően nem rakódik plusz „kényelmi díj”.

A jegyek időjárásra vagy tévedésre hivatkozva nem válthatók vissza. Amennyiben a COVID19 miatt a rendezvényt nem lehet megtartani, akkor a megváltott jegyek az új időpontra lesznek érvényesek.

A webáruházunkban vásárolt jegyeket kinyomtatva vagy okos telefonon bemutatva fogjuk majd érvényteleníteni 1-3. bejáratoknál. A bejáratok helyét a berendezési térképen lehet megnézni. 

Minden belépőjegy napi jegy, de csak egyszeri belépésre jogosít! A kiállítás területét elhagyva a belépőjegy érvényét veszti. A megváltott pénteki jegy csak pénteken, a többi napi belépőjegy a kiállításy bármelyik napján felhasználható. A belépőjeggyel a látogatók jogosultak megtekinteni az Oldtimer Show és a Magyar Vasúttörténeti Park látványosságait, valamint részt vehetnek az egyéb programokon. 3 éves kor alatt a belépés díjmentes. 

FONTOS! Az e-jegyen szereplő kód biztonsága miatt a jegyét ne tegye fel a közösségi médiára és ne továbbítsa senkinek. Felhívjuk látogatóink figyelmét hogy a többszörösen kinyomtatott és más-más pénztárnál, akár egy időben történő belépéskor CSAK és kizárólag az első beléptetés érvényes. Ezt követően a nyomtatott jegy érvényét veszti. Ilyen esetben nem áll módunkban sem a jegy árát visszatéríteni sem pedig ingyenes belépést biztosítani.

Az elővételes jegyek nem válthatók vissza! Ha a kiállítás kényszerűségből (vírushelyzet) más időpontra vagyunk kénytelenek áttenni, akkor a jegyek nem válthatók vissza, azok az új dátumra lesznek érvényesek. Amennyiben a kiállítás elmaradna akkor a Barion letéti számláról az elővételes jegyek ára visszautalásra kerül. 

Figyelem! Az Oldtimer Show-ra nem érvényesek a Vasúttörténeti Park által értékesített éves bérletek.