NYEREMÉNYAUTÓ
(tájékoztató és szabályzat) 

Idén 25 éves az Oldtimer Show Kft.! Ebből az alkalomból egy kifogástalan állapotú oldtimer autót fogunk kisorsolni a XIX. Budapest Oldtimer Show-n. A nyereménysorsoláson az Oldtimer Show-ra a helyszínen megvásárolt belépőjeggyel lehet részt venni.  

 

Nyereményautó: 2024-es Oldtimer Show nyereményautója egy eredeti állapotban megőrzött, 34 éves VW Golf II tűzpiros autó, 47.000km-rel, OT rendszámmal. Az autót 1990. március 25-én vásárolta az első tulajdonosa a „MERKUR Személygépkocsi Értékesítő Vállalat”-tól. Az autóhoz jár az eredetiben megőrzött MERKUR számla és a jótállási jegy. A nyereményautót hétről-hétre facebook posztokban fogjuk bemutatni. 

A nyereményautót a rendezvény helyszínén, a nyitvatartási időben lehet megnézni, a vasútikocsival szemben lévő „rendezvénytér” helyszínen. A nyereményautó biztonsági kordonnal körbe lesz kerítve. A nyereményautóról és a nyereménysorsolásról fotók készítése engedélyezett. 

 

Nyereményszelvény: A nyereménysorsoláson a 2024-es Oldtimer Show-ra vásárolt belépőjeggyel lehet részt venni. Mivel elővételi jegyet nem árusításunk, így csak a helyszínen, a nyitvatartási időben vásárolt belépőjeggyel lehetséges a sorsoláson részt venni. (tiszteletjeggyel nem lehet) A sorszámozott belépőjegy hátoldala maga a nyereményszelvény, amit olvashatóan, nyomtatott betűkkel kell kitölteni és alá kell írni. A nyereményjátékban, csak magánszemély (magyar vagy külföldi) vehet részt, nem természetes személy, pl. cég nem vehet részt. 

 

Sorsolásra jelentkezés: A belépőjegyet a vasútikocsi színpadon elhelyezett üveggömbbe bele kell tenni, a szombat reggeli nyitástól kezdve vasárnap 15:30-ig. Három nyertesünk lesz. Az első és a második húzás 1-1 értékes autós ajándékkosár. A harmadik húzás lesz a főnyeremény, vagyis a meghírdetett OT rendszámos, piros színő Golf II nyereményautó. A nyertes szelvények közjegyző jelenlétében lesznek kihúzva. A főnyeremény kihúzása után rögtön megpróbáljuk értesíteni a nyertest, a nyereményjegyen lévő mobil tel. számon. Egyúttal közöljük a nyertes nevét és a lakóhelyét (csak település). Amennyiben a nyereményhúzás idején a nyertes a helyszínen lenne, akkor azonnal a színpadra szólítjuk, ahol átadjuk neki az autó kulcsait, a forgalmi engedélyt és a törzskönyvet. Ezután az új tulajdonos a színpad előtt kiállított nyereményautóba bele ülhet és mehet vele haza. Ha nincs a helyszínen a nyertes, akkor a megadott e-mail címen és a postacímén fogjuk őt értesíteni arról, hogy jöjjön vissza a Vasúttörténeti Parkba mert itt felejtett valamit. 

 

Nyereménysorsolás: A nyereményautót az Oldtimer Show 2. napján, vasárnap 16:00 órakor fogjuk kisorsolni. A sorsolás pontos helyszíne a peronok közelében lévő „vasútikocsi színpad” 

Három nyertest fogunk kisorsolni. A nyertes jegyeket közjegyző jelenlétében fogja kihúzni az előre kiválasztott személy: „aranykezű” Őt a facebook poszt megosztóink közül fogjuk kiválasztani, külön sorsolással. Tehát az lehet az „aranykezű” személy, aki az Oldtimer Show facebook posztjait megosztja. Neki és családjának tiszteletjegyet adunk a 2024-es Oldtimer Show vasárnapi napjára. A nyereményautó kihúzása után az „aranykezű” és kísérői a vendégünk lesznek egy ebédre, a díszkútnál lévő sütödénkben.  

 

Nyeremény átadó: Oldtimer Show Kft. adja át a nyertes részére a saját tulajdonában lévő VW Golf II típusú gépkocsit, mely Magyarországon nyilvántartásban lévő, muzeális minősítéssel rendelkező autó. Mivel az autó használt, az átadó szavatosságot nem vállal a gépkocsira.