Sajtó akkreditációs tájékoztató

  1. Sajtó akkreditációt csak országos vagy nemzetközi jelentőségű média képviselőknek tudunk adni. (Az iskola rádió, az egyetemi újság, vagy a számtalan apró internetes oldal és blog nem ez a kategória!)
  2. Pénteken tartjuk a sajtónapot. Kérjük a sajtó képviselőit, hogy lehetőleg a pénteket, esetleg a szombatot válasszák. Vasárnapra már nem adunk ki sajtó akkreditációt!
  3. A rendezvény előtt írják meg e-mailben a sajtó akreditációs igényüket erre a címre: iroda @ oldtimershow.hu Az igénybejelentésben kérjük megnevezni a képviselt médiát, a munkatársakat és azok munkakörét, valamint azt hogy melyik TV műsorban / újságban / online média felületen szeretnének a rendezvényről tudósítást megjelentetni. Előzetes sajtóakkreditáció hiányában csak belépőjegy megvásárlása után lehet a rendezvényre belépni. A rendezvény első napjától: április 14-től már nem tudunk kiadni sajtóakkreditációt technikai okokból.
  4. Kérjük megadni, hogy milyen előzetes sajtó megjelenést, helyszíni tudósítást vagy beszámolót kívánnak megjelentetni a rendezvényünkről. Színvonalas tudósítás elkészítéséhez riportalanyokat és egyedi információkat biztosítunk. Az Oldtimer Show-ról rövidített tájékoztató szöveget a DOKUMENTUMTÁR menüpontban találják. Fotókat és videó összefoglalókat a tavalyi és azelőtti rendezvényeinkről a FOTÓK/VIDEÓK-GALLERY menüpontban találják.
  5. A rendezvényre díjmentesen belépni csak tudósítás készítése céljából lehet. Munkaeszköz nélküli, baráti társasággal vagy családdal -nem munkavégzés céljából- érkező sajtóképviselőket nem tudunk a rendezvényre díjmentesen beengedni.
  6. Az akkreditációról visszaigazoló e-mailt küldünk, amit kérjük hozzanak magukkal a rendezvényre. Ezen kívül a sajtóigazolvány (nem MUOSZ!) bemutatása is szükséges. Helyszínre érkezéskor a szervezőt szíveskedjenek felhívni a kapuból. A telefonba kérjük bemondani hányas bejáratnál várakozik a sajtó képviselő: 1., 2., vagy 3. bejárat? A biztonsági szolgálathoz ne forduljanak a beléptetés miatt, mert nem jogosultak a sajtó képviselők beléptetéséről dönteni!

 

Sajtóközlemény

Az Oldtimer Show Kft. tájékoztatja a sajtó képviselőit, hogy a 2024. április 13-14-ig megrendezésre kerülő rendezvényének a hivatalos neve: „Oldtimer Show Budapest” A rendezvényt csak fenti néven lehet említeni a rendezvényről szóló tudósításokban. Felhívjuk a sajtó figyelmét, hogy a rendezvény más néven való említéséhez (pl. Oldtimer Autók Kiállítása, Budapesti Veteránautó Kiállítás, Oldtimer Expo” stb…) nem járulunk hozzá! A rendezvény nevének megváltoztatása a közvélemény megtévesztésére alkalmas. Kérem továbbá a sajtó képviselőit, hogy a rendezvény helyszínének említésekor a „Magyar Vasúttörténeti Park” helyszín elnevezést szíveskedjenek használni.